Naprapatbloggen

Røykenbadet fasade

Åpningen av Røykenbadet

Lørdag 14. januar kl. 10.30 åpner Røykenbadet. Det blir en innholdsrik dag, og du er hjertelig velkommen til åpningsfesten av det mest moderne anlegget i regionen.

I skrivende stund har vi drevet Rygg og Rehab Røyken i 7 år. Man kan si at tiden flyr når man har det moro på jobb. Det var da ikke så lenge siden vi stod grytidlig på perrongen med varm kaffe og en brosjyre om naprapati til frosne pendlere med skuldrene opp etter øra.

Vi jobbet til å begynne med ved Røyken stasjon og delte lokaler med Godshuset Fysioterapi og Klinikk for Ortopedisk Medisin. De siste 3 årene har vi holdt hus i NAV-bygget i Røyken sentrum, og 10. mars flytter vi klinikken opp til Røykenbadet. Planen var i utgangspunktet å åpne dørene til flunka nye behandlingsrom ved åpningen av anlegget, men grunnet noe forsinkelser er ikke helsebygget eller klatreveggen helt på plass ennå. Svømmehallen og treningssenteret er dog «up and running», og om noen måneder vil det bli fantastisk bra å kunne samle alt innen trening og helse i ett og samme bygg.

Åpningen av Røykenbadet:

  • Kl. 10.30: Aktiviteter, underholdning og servering utendørs
  • Kl. 11.00: Erik Schreuder, daglig leder ved Røykenbadet ønsker velkommen
  • Kl. 11.15: Offisiell åpning ved ordførerne i Røyken Kommune og Hurum Kommune
  • Kl. 11.30 – 12.30: Åpent for omvisning i anlegget
  • Kl 13.00 – 20.00: Anlegget er åpent for bad og trening

Vi er å treffe på stand med tannlegene

De nye lokalene til Rygg og Rehab Røyken er å finne i samme etasje som hovedinngangen. Vi skal her dele venterom med tannleger og frisør. Andre helsetjenester i bygget vil blant annet være fastlege, barnefysioterapi, ergoterapi og frisklivssentral. Under åpningen av anlegget vil vi stå på stand sammen med våre nye naboer, og informere om behandlingstilbudet vårt.

Du må gjerne ta turen innom om du har spørsmål om vond rygg, stiv nakke, hodepine, skulderplager eller liknende. Vi har med en transportabel behandlingsbenk hvor vi tilbyr gratis undersøkelse og enkel behandling (med klærne på). Naprapat Jørn Hogseth, vår nyeste ansatte er også å treffe denne dagen.

Vi håper å se deg på lørdag. Velkommen!

PS. Om du ikke har anledning til å komme på åpningsseremonien så kan du her se noen fine bilder tatt av Fotograf Morten Flaten.

Røykenbadet armbånd

Armbånd fungerer som adgangskort og garderobenøkkel. Foto: Morten Flaten

 

Røykenbadet Badstue

Badstue med utsikt til utendørs boblebad. Foto: Morten Flaten.

 

Røykenbadet disko

Bilde fra befaring av anlegget. Foto: Morten Flaten

 

Røykenbadet lysdesign

Spennende lysdesign på fasade og i inngangsparti. Foto: Morten Flaten

 

Røykenbadet lysdesign

Spennende lysdesign på fasade og i inngangsparti. Foto: Morten Flaten

 

Røykenbadet parkering

Gode parkeringsmuligheter. Foto: Morten Flaten

 

Røykenbadet vannpark

Stupebasseng og sklie. Foto: Morten Flaten

 

Share Button