Naprapatbloggen

Om Naprapatbloggen

I hverdagen som terapeuter får vi mange spørsmål om kropp og helse. Idéen bak Naprapatbloggen.no er å forbedre kommunikasjonen med pasientene våre, slik at den fyller funksjonen som en kunnskapsbank med innhold som har nytteverdi. Vår målsetning er å publisere nye artikler jevnlig, og svare på spørsmål som dukker opp fortløpende. Er det et spørsmål eller et tema du ønsker vi skal skrive om eller svare deg på direkte, oppfordrer vi til å bruke kontaktskjemaet. Vi svarer på alle henvendelser i løpet av 24 timer.

Under her er vi som jobber i Rygg og Rehab; fysioterapeuter, naprapater og osteopater. Hver av oss jobber hovedsakelig med plager i rygg, nakke og skuldre til daglig, og utover dette har vi ulike interesseområder som vi synes er spennende å fordype oss i. Dette vil gjenspeile seg i artiklene som blir skrevet av de ulike terapeutene, og tanken er da at vi får en god bredde i lesestoffet du finner på bloggen.

Rygg og Rehab 2023 gruppebilde

Om Rygg og Rehab

Rygg og Rehab er en kjede bestående av syv klinikker med lokal tilknytning mellom Fornebu og Drammen. Vi hjelper deg slik at du slipper å ha vondt, nå og framover. Vi synes det skal være enkelt å besøke oss, uten lange ventelister eller henvisning fra lege.

Vi hjelper deg blant annet med vond rygg, stiv nakke, hodepine, skuldersmerter, idrettsskader og andre plager som kommer fra muskler og ledd. Vi gir deg også øvelser og hjelper deg å trene riktig slik at smertene holder seg på avstand. Dette ettersom vi alltid prøver å nå årsaken til problemet, og ikke bare symptomene.