Naprapatbloggen

Tag Archive: Bedriftsstafett

 1. Meld deg på #Røykenmila

  Leave a Comment

  Røykenmila er et terrengløp i Kjekstadmarka som arrangeres søndag 7. september 2014. Røyken Orienteringslag legger opp traseen som er på 10km, 5km og 3km. Vi i Rygg og Rehab stiller med stafettlag fra vår bedrift som er 4 x 2,5 km. Vi oppfordrer alle bedrifter i Røyken og Hurum til å gjøre det samme. Vi stiller også opp med telt i målområdet hvor vi gir gratis behandling til de som måtte trenge det.
  4017137807_d37a774cce_o

  Foto: fotografgruppen.se (cc)

  Alle inntekter fra arrangementet kommer lokalsamfunnet til gode i form av midler til ny vei i Kjekstadmarka samt midler som blir fordelt til ungdom og idrett. Dette dugnadsprosjektet er vi stolte av å være en del av.

  I anledning Røykenmila ønsker vi å følge opp en frivillig som har lyst til å komme i form i sommer og ha arrangementet som målsetning. Vi følger opp med ukentlig personlig trening og naprapatbehandling.

  Les mer om dette prosjektet i Røyken og Hurums Avis.

  Vi har fått inn en del kandidater allerede og kommer til å plukke ut en neste uke. Fortsettelse følger.

  Om du har plager som beinhinnebetennelse, smerter under foten eller i ankelen, akillessenen, knær, hofte eller rygg i forbindelse med gange eller løping kan du ta kontakt med oss da vi har spisskompetanse på området. Årsaken til symptomene kan være mye forskjellig, og ofte ser vi at en del ligger i feil løpeteknikk. Dette kan vi også hjelpe deg med å rette opp. Du kan lese mer om dette i vår løpeguide.

  royken-mila
  Alle som melder seg på Røykenmila får en gratis behandling hos oss til en verdi av kr 550,-.

  Om du har meldt deg på og ønsker en gratisbehandling, ring meg direkte på Tlf. 9540 2376.

  Les mer om Røykenmila (her finner du også påmelding).