Naprapatbloggen

Tag Archive: naprapatklinikk

 1. Rygg og Rehab Heggedal får nye lokaler

  Leave a Comment

  På grunn av økt pågang ved Rygg og Rehab Heggedal så tar vi nå grep, og utøker klinikken med et til behandlingsrom. Dette gjør vi for at du skal slippe og vente på time, slik at vi kan fortsette å ta imot akuttpasienter hver dag.

  Etter 4 år med drift så har vi bestemt oss for å gjøre noe med klinikken. Lokalene er blitt pusset opp fra bunnen av nå i sommer, og vi er stolte av å relansere åpning av Rygg og Rehab Heggedal i løpet av kort tid. Klinikken finner du i samme bygg som tidligere, og lokalene flyttes lenger inn i gangen hvor vi får et adskilt venterom og to helt nye behandlingsrom.

  Rygg og Rehab Heggedal skal ha stand.

  I denne anledning ønsker vi å gi noe tilbake til både gamle og nye pasienter. Fredag 16. september fra kl 14.00 og utover finner du oss på stand utenfor Coop Extra i Heggedal hvor vi vil svare på spørsmål, gjøre gratis undersøkelser og ønsker du å bestille time så vil alle timer som bestilles på standen være til redusert pris.

  Nytt venterom ved Rygg og Rehab Heggedal

  Nytt og adskilt venterom ved Rygg og Rehab Heggedal

  Naprapat Eline Sagen er tilbake fra mammapermisjon.

  Det er også med glede å meddele at våre gode kollega Eline Sagen er tilbake fra mammapermisjon. Terapeutene som jobber ved klinikken i Heggedal fremover er Naprapat Terje Baggerød, Naprapat Elin Thoen og Naprapat Eline Sagen. Ettersom Eline er back in business så vil også åpningstidene på klinikken bli bedre enn tidligere. Vi tilpasser oss og tilbyr også behandling på kveldstid.

  I forbindelse med standen vi har i morgen kan du vinne gavekort på behandling i vår pågående konkurranse på facebook. Klikk her for å lese mer om hvordan du kan vinne gavekort på behandling hos naprapat.

  Du kan lese mer om klinikken i Heggedal her.

  Velkommen til din lokale naprapatklinikk i Heggedal!