Naprapatbloggen

Naprapater ved Birkebeinerrittet

I helgen ble Birkebeinerrittet arrangert. Mange av våre pasienter deltok i rittet som gikk fra Rena til Lillehammer både fredag og lørdag.

 

Naprapat Astrid Birken

Norges Naprapatforbund stilte opp, i tro tradisjon med oppfølging av deltakere i målområdet og midt i løypa ved Kvarstaddammen.
Kvarstaddammen er et vanlig område hvor mange av deltakerne får kramper før den siste bakken over fjellet. Her stod vår Naprapat Eline Sagen med tidligere kollega fra Rygg og Rehab Naprapat Astrid Bergseng Kvil som nå driver egen klinikk på Hamar.
«Det er lenge siden jeg har sett så mange spreke personer på ett og samme sted. Vi har behandlet stive ben og stive rygger, sendt noen videre til Røde Korsteltet for ambulansetjeneste (heldigvis bare et par) og heiet på alle som suste forbi. Ergonomien for vår del på en slik stand har vært litt ymse (se bildet), men det har vært en toppen dag :) Gratulerer til alle som har deltatt!»
Naprapat Eline Birken
For de som ønsker en oppfølgingstime etter Birken har vi fremdeles noen ledige timer ved våre klinikker denne uka. Vi har også noe ledig kapasitet til pasienter som skal løpe Røykenmila søndag 7. september. Minner om at vi sponser alle som melder seg på her med en gratis behandling før arrangementet.
Ha en super og stølhetsfri mandag :)