Naprapatbloggen

Team SuperSelma støttes av Rygg og Rehab

Vi i Rygg & Rehab er stolte av å få være en del av Team SuperSelma.

SuperSelma-prosjektet er et veldedighetsprosjekt utviklet av foreldrene til Selma, et prosjekt med mål om å gi kreftrammede barn mot til å gripe tak i det positive. Veldig mange mennesker vil hjelpe, men vet ikke hvordan. Gjennom dette prosjektet kan også du bidra i kampen mot kreft. Les mer på http://superselma.blogg.no/ og ta kontakt via kontakt@superselma.no

Superselma ryggogrehab naprapat

Som et ledd i sponsoravtalen vi har med SuperSelma-prosjektet ønsker vi å gi lagspillere i Team SuperSelma en ekstra hjelpende hånd før det store Birkebeinerrittet i 2015. Derfor er du, som lagspiller og deltager i Team SuperSelma, velkommen til en gratis konsultasjon ved en av våre klinikker nå i januar. Vi kan hjelpe deg med undersøkelse, diagnostisering, og behandling av en rekke muskel og leddplager. Vi kan også hjelpe deg med tilrettelegging av trening. Vi gleder oss til å hjelpe deg, slik at også du med smerter kan møte opp på startstreken med positivitet og iver etter å sykle i kampen mot kreft.

I mer enn 10 år har Norges Naprapatforbund stilt opp med behandling ved birkenarrangementene. Vi har mange syklister på behandling ved våre klinikker i Asker, Drammen, Heggedal, Røyken og Sætre gjennom året, og har god erfaring med å hjelpe disse hele veien frem mot ny pers i blant annet Birkebeinerrittet. Les mer om vår deltakelse der i fjor i denne artikkelen.

Velkommen til naprapatene, fysioterapeutene og massørene i Rygg og Rehab!