Naprapatbloggen

Tag Archive: Aktiv mot kreft

 1. Team SuperSelma støttes av Rygg og Rehab

  Leave a Comment

  Vi i Rygg & Rehab er stolte av å få være en del av Team SuperSelma.

  SuperSelma-prosjektet er et veldedighetsprosjekt utviklet av foreldrene til Selma, et prosjekt med mål om å gi kreftrammede barn mot til å gripe tak i det positive. Veldig mange mennesker vil hjelpe, men vet ikke hvordan. Gjennom dette prosjektet kan også du bidra i kampen mot kreft. Les mer på http://superselma.blogg.no/ og ta kontakt via kontakt@superselma.no

  Superselma ryggogrehab naprapat

  Som et ledd i sponsoravtalen vi har med SuperSelma-prosjektet ønsker vi å gi lagspillere i Team SuperSelma en ekstra hjelpende hånd før det store Birkebeinerrittet i 2015. Derfor er du, som lagspiller og deltager i Team SuperSelma, velkommen til en gratis konsultasjon ved en av våre klinikker nå i januar. Vi kan hjelpe deg med undersøkelse, diagnostisering, og behandling av en rekke muskel og leddplager. Vi kan også hjelpe deg med tilrettelegging av trening. Vi gleder oss til å hjelpe deg, slik at også du med smerter kan møte opp på startstreken med positivitet og iver etter å sykle i kampen mot kreft.

  I mer enn 10 år har Norges Naprapatforbund stilt opp med behandling ved birkenarrangementene. Vi har mange syklister på behandling ved våre klinikker i Asker, Drammen, Heggedal, Røyken og Sætre gjennom året, og har god erfaring med å hjelpe disse hele veien frem mot ny pers i blant annet Birkebeinerrittet. Les mer om vår deltakelse der i fjor i denne artikkelen.

  Velkommen til naprapatene, fysioterapeutene og massørene i Rygg og Rehab!

 2. Naprapater i Asker sentrum

  Leave a Comment

  Askerspurten

  Torsdag 19. september under Askerdagene ble Askerspurten arrangert. Naprapatene fra Rygg og Rehab Asker var tilstede og tok i mot deltakere som hadde kramper i lår og legger og ga gratis behandling i målområdet. Arrangementet var til støtte for «Aktiv mot kreft» og var et løp på 5 og 10 km med mål og start i Asker sentrum hvor vi har en av våre naprapatklinikker. Vi kjøpte inn en del billetter for å støtte opp om saken, som vi i sin tur delte ut til våre pasienter som ville delta ukene før løpet. Fritjof Wilborn var konferansier, Asker kommune i samarbeid med Asker treningssenter og G-Sport Asker var arrangør. Vi ser frem til neste års arrangement.

  Les mer om Rygg og Rehab Asker her.

  Les mer om Askerspurten her.